O nas

3R zadružna iniciativa je del Razvojne zadruge eTRI. Osredotoča se na storitve, ki temeljijo na principu zmanjševanja količine odpadkov, ponovne uporabe in recikliranja.

3rstoritve_logo

Storitve zbiranja časopisnega in pisarniškega papirja za ponovno uporabo kot surovino za izdelavo celulozne izolacije poteka v vrtcih, šolah in na delovnim mestih.  Partnersko podjetje Zimic papir uporabi za izdelavo toplotne in zvočne izolacije vrhunske kakovosti.

3R postaja je del humanitarne akcije “Tudi mi smo del vas!”, v kateri sodelujemo z Združenjem slovenskih poklicnih gasilcev. Od vsake zbrane tone papirja bo zadružno podjetje Jazon d.o.o. namenilo 10 € za opremljanje učilnic oziroma  izboljševanja delovnih in učnih razmer na OŠ dr. Ljudevita Pivka na Ptuju, ki jo obiskujejo otroci s posebnimi potrebami.

vzorec3R postaja, ki jo brezplačno namestimo na vaši željeni lokaciji, je sestavljena iz poljubnega števila zbiralnikov. Ko je napolnjena, jo brezplačno prazni v zadrugo včlanjena ekipa invalidskih podjetij in zaposlitvenih centrov. Stroške dela krijemo z zbrano celulozo, odpeljemo jo predelovalnemu obratu Zimic v ponovno uporabo.

Na ta način omogočamo razvoj novih zelenih delovnih mest za težje zaposljive.

3R zadružna iniciativa deluje v okviru ekipe eTRI, ki jo sestavljata podjetje in zavod Jazon, v projektu pa sodeluje partnersko podjetje Zimic.

eTRI_razvojna_zadruga_logologozimic skupina logo velik

 

Kontakt: Železna cesta 14, 1000 Ljubljana, 01/ 28 09 900.

One comment

 1. Pozdravljeni!

  Smo študentke 4. letnika Socialne pedagogike in pri predmetu Preddiplomski seminar raziskujemo področje socialnega podjetništva.

  Prosimo vas, da si vzamete 5 minut svojega časa in rešite naš vprašalnik, ki se nahaja na spodnji povezavi. Zaradi časovne stiske vas prosimo, če bi lahko vprašalnik rešili do petka (tudi kasnejših odgovorov bomo vesele).

  https://www.1ka.si/a/33490

  Prosimo, da posredujete mail ali vprašalnik tudi vsem zaposlenim (redno zaposleni, študentsko delo, honorarno delo …).

  S tem nam boste omogočili kvalitetno izvedbo preddiplomskega seminarja.

  Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujemo.

  Lep dan,

  Ines Godeša, v imenu cele skupine

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s