Sodelovanje, ki pelje do zmag

O mednarodnem uspehu 3R iniciative smo v letošnjem letu že pisali s ponosom, ko smo v maju prejeli nagrado Fundacije Unicredit. Tokrat smo bili pozitivno sprejeti tudi v domačem okolju, kar nas še toliko bolj spodbuja na poti naprej.

Zadnja dva meseca sta bila tako še posebej pestra. Oktobra smo postali finalist tekmovanja Družbena inovacija 2013, ki je potekalo v sklopu konference 4. dnevi socialne ekonomije. V prejšnjem tednu smo se uvrstili v ožji izbor za Okoljsko nagrado 2013 časnika Finance, na kateri je prejela priznanje tudi Ponika za akvaponsko pridelavo hrane, za kar jim ponovno čestitamo.

Prav posebna izkušnja je bilo sodelovanje v finalu Reinovator izziva Zavoda Viva, kjer smo dejavnosti 3R iniciative predstavili pred budnim očesom 7-članske komisije, sestavljene iz predstavnikov medijev in gospodarstva: Edita Cetinski Malnar, Duško Kos, Anton Krašovec, Sebastjan Pikl, Gregor Sakovič, Lovro Peterlin in Robert Petrič.

1424543_186733778183618_1012652718_n (1)

Za piko na i pa nas je dvigalo v najvišji stavbi v Sloveniji v tem tednu pripeljajo do 3. mesta na Si.mobil elevator pitchu. V času zgolj ene minute smo uspeli prepričati komisijo, da so naše 3R storitve družbeno odgovorne in vredne širše podpore med 70 idej prijavljenih podjetnikov.

Elevator_pitch_Jure_Šinkovec-1

Že sedaj čutimo, da naslednje leto ne bo zaostajalo po tovrstni pestrosti, zato se novih uspehov nadejamo že danes. J

Komentiraj