Mladi umetniki – že v kratkem mladi podjetniki?

Že tretje leto zapored naš zadružnik Jazon izvaja projekt dobronamernega nakupa voščilnic in s tem uspešno povezuje mlade ustvarjalce iz vrtcev, osnovnih in srednjih šol iz vse Slovenije. Njihovi starši in sorodniki, šole, lokalna podjetja in občine v projektu nastopajo kot njihovi promotorji in meceni, saj prejmejo vse šole v imenu mladih ustvarjalec del sredstev od prodanih voščilnic na svoj Eko račun. Voščilnicam do končne oblike pomaga ekipa invalidskega podjetja Jazon d.o.o, ki poskrbi še za dostavo do končnih kupcev.

Tematika je bila tudi tokrat v povezavi z motivi prednovoletnega časa, saj po tovrstnih voščilnicah Slovenci še vedno najposteje posegamo. Snežinke na oknu, okrašena drevesa in darila pod njimi, zimske razigranosti in sneženi možje pa so tokrat zaživeli v popolnoma novi preobleki, ki bo v prihodnjih mesecih navduševala številne prejemnike  voščilnic. Tukaj najdete le peščico letošnjih motivov.

Izak MegličTara Zarja

Danijel RašičNuša ArčanMiha StoparKristijan Meglič(Avtorji: Izak Meglič,  Vrtec Mavrica; Tara Zarja, VIZ II OŠ Rogaška Slatina; Danijel Rašič, Srednja šola za gostinstvo in turizem Celje; Nuša Arčan, OŠ Vojnik; Miha Stopar, OŠ Ledina; Kristijan Meglič, Vrtec Mojca)

Seznam nagrajencev

Naša ekipa je bila na konferenci koordinatorjev programa Ekošola pomembna informacijska točka na temo ponovne uporabe in proizvodnje celulozne izolacije. Čestitke nagrajencem in vsem sodelujočim, mi pa še naprej ostajamo zvesti ozaveščanju mlade generacije o prednostih in potencialih trajnostnega razvoja.

ekipa1

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s